Хірургія

Хірургія в нашому шпиталі займає більшу частину послуг. Іноді це планові операції, до яких можна підготувати пацієнта (наприклад, кастрація котів і собак, кастрація крипторха або усунення вух), повністю обстежити його для проведення найбільш безпечного наркозу під час оперативного втручання.

 

Найчастіше доводиться проводити екстрені операційні втручання, які не терплять зволікання, наприклад, при розриві внутрішніх органів, сторонньому тілі в кишківнику, завороті шлунка тощо, коли злагодженість роботи наших лікарів, оперативність постановки діагнозу та передопераційних обстежень визначають долю пацієнта.

 

Аналіз крові, рентген, УЗД внутрішніх органів, УЗД серця – все це можна зробити за одне відвідування нашого шпиталю.

Лікарі рятують життя Вашим улюбленцям в операційній, яка оснащена сучасним обладнанням: електрохірургічний апарат, що дозволяє мінімізувати кровотечу під час операції, апарат штучної вентиляції легень для проведення оперативних втручань у грудній порожнині або підтримки пацієнта під час зупинки дихання, апарат газового наркозу, який нині є найбільш безпечним та контрольованим для пацієнта, кисневі концентратори або кисень та монітори життєдіяльності для повного контролю тварини під час хірургічного втручання. Слід окремо відзначити ендоскопічне устаткування для лапароскопії, коли операція проводиться без розрізів черевної стінки, а через кілька проколів. Це дозволяє лікарям нашого шпиталю проводити хірургічні втручання різного ступеня складності та детально оглядати внутрішні органи.


У наших ветеринарів-хірургів накопичився величезний досвід проведення таких хірургічних втручань:

Вартість консультації хірурга