Ортопедія

Хірургія в нашому шпиталі займає більшу частину послуг. Ортопедія для тварин є дуже важливою галуззю ветеринарної медицини. Вона займається лікуванням та корекцією хвороб та травм скелетно-м’язової системи у тварин. Ортопедічні проблеми у тварин можуть бути спричинені різними чинниками, такими як травми, вади розвитку, захворювання кісток та суглобів.Іноді це планові операції, до яких можна підготувати пацієнта (наприклад, кастрація котів і собак, кастрація крипторха або усунення вух), повністю обстежити його для проведення найбільш безпечного наркозу під час оперативного втручання.

Найчастіше доводиться проводити екстрені операційні втручання, які не терплять зволікання, наприклад, при розриві внутрішніх органів, сторонньому тілі в кишківнику, завороті шлунка тощо, коли злагодженість роботи наших лікарів, оперативність постановки діагнозу та передопераційних обстежень визначають долю пацієнта.

Аналіз крові, рентген, УЗД внутрішніх органів, УЗД серця – все це можна зробити за одне відвідування нашого шпиталю.

Ортопедичне лікування може включати в себе різні методи, залежно від характеру та складності хвороби. Це може бути консервативне лікування за допомогою ліків, фізіотерапії, масажу та інших методів, або хірургічне лікування, таке як ортопедична хірургія, що включає в себе розрізання хряща, ендопротезування тощо. Основна мета роботи нашого лікаря-ортопеда – це повернення опорно-рухової функції ушкодженого відділу тіла тварини та зниження болю. Ветлікар допомагає власникам тварин зрозуміти проблему, що виникла, надає поради з догляду за тваринами під час реабілітації, а також вказує на можливі ускладнення та профілактичні заходи для попередження повторних травм. Важливо звернутися до ортопеда, якщо у тварини є проблеми з рухом або якщо тварина була травмована, щоб запобігти подальшому ускладненню її стану.


Як проходить ортопедичний огляд?

Усі ці етапи дозволяють лікарю отримати повну картину стану опорно-рухової системи тварини та вибрати найбільш ефективний метод лікування.

Вартість консультації лікаря ортопеда